dilluns, 8 de juny del 2009

RESULTAT 5è TRIAL 2009



CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL

Si ho voleu veure mes gran cliqueu sobre la taula de resultats.

Ja ha arribat l'estiu, i és hora de fer la parada estival, tot i que aquest any encara ens queda un Trial fora de competició, molt probablement serà el 4 de JULIOL, que es prepara l’INDOOR, a la zona de la carpa.

Us mantindrem informats !!!

3 comentaris:

  1. El 4 de juliol, a part de ser el dia de la independència dels Estats Units, és un dissabte. Penso que és molt més convenient fer-ho en diumenge.

    Un dels motius principals és que preparar l'indoor ens donarà molta feina a tots, i com a mínim hem de disposar de tot el dissabte per deixar-ho preparat per diumenge. Sinó, serà molt difícil que tots poguem preparar-ho durant la setmana, compaginant família/feina/indoor.

    També s'havia comentat de fer-lo el 30 d'agost (diumenge després de la Festa Major de Taradell) quan molts tenim vacances ...

    Què us sembla?

    G. Serra

    ResponElimina
  2. Efectivament el 4 de juliol és un dissabte, el problema està en que el trial Indoor s’està pensant dins el cap de setmana de la festa de l’Esport a Taradell.

    Es tracte d’un cap de setmana que es faran tota classe d’activitats esportives i s’homenatjarà a tots els Taradellencs que ha destacat en les seves disciplines, com a mínim a nivell de Catalunya.

    En principi la proposta de l’Ajuntament és per el dissabte a la tarda, ja que coincideix amb la majoria de disciplines que es faran a l’esplanada de la carpa, de tota manera recollim la teva observació i la reconsiderem amb el consistori.

    Creiem que a partir de demà us podrem donar més informació.

    Manel

    ResponElimina