divendres, 3 de juliol del 2009

FESTA DE L'ESPORT

Ja està pràcticament tot apunt per la Festa de l'Esport. Aquest post pretén ser un recordatori de un parell de coses que ja sabeu.

Demà a la tarda de 5 a 8, gran celebració de TRIAL d'amics, res d’exhibició com diu el programa, es tacte de passar-nos bé fen unes zones assequibles a tots els nivells i totes les edats. (Avui a la tarda ho prepararem, us podeu passar a donar un cop de mà i veureu que no serà difícil)


I una altre cosa avui és l’últim dia per comprar els tiquets del dinar final de festa al Serrat del Figaró, animeu-vos que són només 20 euros, bona teca, i música amb directe.

Recordeu que podeu comprar els tiquets a Can Costa i a l’Ajuntament, però si m’ho diu, (Tel. 629 710 127 o mail: gttaradell@gmail.com), us els podem guardar .

Una altre cosa, no us perdeu l’exposició dels MILLORS ESPORTISTES TARADELLENCS a Can Costa, hi tenim la representació d’en “ Joan Serra” i en “Joan Ricart”, pels seus triomfs en el món del trial. Així com altres representants del motor o companys trialers en altres especialitats.

Us esperem, a tots, aquesta tarda a la CARPA per escalfar motors i carregar adrenalina. Però sobretot us esperem demà dissabte a les 17:00 hores.

Tenim confirmades: Zona Containers, zona Pneumàtics, zona Formigó i com no la Zona Cotxes.

Ahh!!! I un reportatge fotogràfic de tot.


VISCA EL TRIAL !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada