dilluns, 28 de gener del 2013

PROPOSTA CALENDARI 2013

Hola a tots, ja ha començat el 2013 i em de començar a veure com ens organitzem per establir un calendari.

Ens em permès la llibertat de fer una proposta seguit la tònica de dates i grups dels anys anteriors, si us sembla bé podem donar fins el diumenge 10 de febrer perquè tothom hi digui la seva, si vol canviar algun grup o proposa canviar alguna data per alguna raó.

 

Hem intentat que les dades no coincideixin amb altres esdeveniments o events que poguessin afectar amb el correcte funcionament del social  però sempre ens podem haver descuidat alguna cosa, si voleu dir-hi la vostre ho podeu fer deixant un comentari o si preferiu envieu un correu a gttaradell@gmail.com i d'aquesta manera no serà public, però no deixeu cometaris anònims que no els consideràrem.

Doncs bé, lo dit, teniu fins el dia 10 per dir-hi la vostre.

Salut i bon trial.    

2 comentaris:

  1. Ei!!! Via whatsapp s'està proposant passar el trial del febrer del 24 al 17, ja que el 24 hi ha Copa Osona de BiciTrial i dos del marcadors són pares de noves promeses i no els és possible està a dos llocs.

    S'ha intentat mirar si es podia fer un altre dia o canviar-se el dia amb algun altre grup, però pel que semble l'única opció és fer-ho el dia 17 malgrat és l'endemà de carnaval, com ho veieu?

    ResponElimina
  2. A mi em sembla correcte, per això vam proposar el calendari i vam deixar un parell de setmanes per qualsevol canvi.

    Salut!

    ResponElimina