dilluns, 3 de desembre del 2007

FINAL AJUSTAT

Final molt ajustat a la categoria B.
Al trial se l’emporta’t en Santi, però en Jaume s’ha imposat en el campionat.

Apassionat últim trial marcat per la rivalitat d’en Lluis Reig i en Jaume Muntal amb l’atenta mirada del lesionat Xevi Padrosa, i amb el permís d’en Santi Anglada.
En Xevi partia amb 5 punts de avantatge, però no podia disputar el Trial per una lesió causada en l’últim trial, per tal de superar en Xevi, a en Lluis i en Jaume havien de fer 1er o 2on, i qui millor ho feia s’enduia el campionat.
La primera volta la dominava en Lluis, desprès del fiasco d’en Jaume a la zona 5, i en Santi ja deixa veure que jugaria un paper destacat.
A la segona volta qui va fallar va ser en Lluis, també a la zona 5. I en Santi, que va ser el més regular, es va emportar el trial. Finalment en Jaume va ocupar la 2ona posició per davant d’en Lluis per només dos peus, aconseguint el campionat amb 113 punts, només 2 de avantatge respecta en Xevi i en Lluis, que han acabat en 111 punts. En Xevi queda per davant d’en Lluis, per numero de victòries, 3 i 2 respectivament.
Més amoció no es pot demanar.

Les categories A i C ja estaven decidides, només destacar que en Toni Vazquez i en Manel Alcubierre van aconseguir el subcampionat a les categories respectives.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada