diumenge, 5 de juliol de 2009

FOTOS FESTA DE L'ESPORT

Desprès d’un dia inoblidable de trial queden les imatges pel record.

Els principals protegonistes: Els pilots, espero no deixar-me a ningú.


Jordi Donadeu, Jordi Prat, Rafa Povedano, Jaume Muntal, David Santacreu
Guillem Serra, Manel Alcubierre, Xevi Pedrosa, Joan Serra, Gerard Grau

Toni Vazquez, Joan Ricart, Santi Serra, Manel Vazquez, Lluis Reig, Josep Rafart


I com no a en Jordi Povedano que des d’aquí li volem donar molts ànims per tal que es recuperi ràpidament de la lesió que es va fer al mati del dissabte i que li va impedir poder pujar a la moto durant la tarda.

Us deixem amb un “passe” de 360 fotografies:

Si cliqueu l’imatge podreu seleccionar quina voleu veure o guardar, si en voleu alguna amb més resolució ens envieu un mail a gttaradell@gmail.com i us la farem arribar.


Per últim una menció especial pel fotògraf vingut desinteressadament pel l’ocasió: Marc Hernández (emgiemfilms*) i pels fotògrafs improvisats que ens han passat les fotos, per complatar el reportatge: l’Enric Montanya i en Jordi Povedano. Gràcies a tots ells.


(*) Emgiemfilms, és una productora de vídeo, si us fa falta ja ho sabeu, us pot fer tota classe de reportatges i espots.

1 comentari:

 1. Quin INDOOR!

  Personalment m'ho vaig passar de meravella, i penso també que en general tot va sortir força bé.

  No tinc massa temps per explaiar-me en l'escrit, però aprofito per sumar-me en els agraïments en els fotògrafs mencionats i també a en Joan Ricart per l'ajuda en el montatge de les zones i per l'espectacle; també a en Joan Serra - Freixas-Serra, per l'equip Merlo-Arau (imprescindibles per muntar les zones); i també a en Xevi Padrosa, que va coordinar tot el tema contenidors, pneumàtics i altres.

  La música va ser un punt a favor, que va ajudar molt a l'espectacle i l'entreteniment del públic.

  Salut a tots.

  ResponElimina